fbpx

Σετ Μενού

Σετ Μενού 1

Ποικιλία ψωμίων και βούτυρο

Ποικιλία από ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις , πολύσπορα, vienna, ολικής.  

 

Selection of breads with flavoured butter.

Πρώτο πιάτο

Κριθαρότο με σύγκλινο Μάνης

Αρωματικό κριθαρότο με σύγκλινο Μάνης ψίχα μελιτζάνας, καλοκαιρινά λαχανικά σωταρισμένα σε εξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λευκό κρασί και κατίκι Δομοκού. 

 

Orzo pasta, siglino cured pork from Mani, eggplant, summer vegetables sauted with extra virgin olive oil, white wine, katiki chesse from Domokos.

 

Σαλάτα ( ανά τέσσερα άτομα )

Σαντορίνης

 Σαλάτα με τα βελανίδια τομάτας, κάπαρη, ελίες χαλκιδικής, ξινόγαλο Κρήτης, ρόκα και αρωματικό ελαιόλαδο.

 

Cherry tomatoes, capers, Halkidiki olives, Cretan sourmilk, rocket, aromatic extra virgin olive oil.

Δεύτερο πιάτο

Χοιρινά μπριζολάκια

Με λάδι καπνού, sauce Jack Daniels, πουρέ πατάτας αρωματισμένη με τρούφα και βουτυράτα baby καρότα.

 

Pork escallops with smoked oil, Jack Daniels sauce, mash potatoes with truffle aroma and glazed baby carrots. 

 

Επιδόρπιο

Παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα με στραγγιστό γιαούρτι και παγωτό μαστίχα.

 

Tradional orange pie with Greek yogurt and mastiha ice-cream.

28,00/ Το άτομο 
28,00/ Per person 

 

Σετ Μενού 2

Ποικιλία ψωμίων και βούτυρο

Ποικιλία από ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις , πολύσπορα, vienna, ολικής.  

 

Selection of breads with flavoured butter.

Πρώτο πιάτο

Ραβιόλι με σπανάκι

Ραβιόλάκια γεμιστά με σπανάκι , ricotta και sauce Ιταλικών τυριών.

 

Homemade ravioli stuffed with spinach & ricotta ,Italian cheese sauce.

 

Σαλάτα ( ανά τέσσερα άτομα )

Καρδιές σαλατικών με serve, καπνιστό speck, μαριναρισμένα δαμάσκηνα και βινεγκρέτ αρωματικής ημίλιαστης τομάτας.

 

Baby greens with smoked speck,marinated peaches and semi dried sundried tomato pesto sauce.

Δεύτερο πιάτο

Φιλέτο κοτόπουλο με γλάσσο πορτοκαλιού

Φιλέτο κοτόπουλο με μανούρι και γλάσσο πορτοκαλιού πάνω σε καλοκαιρινό κους κους και γλασαρισμένα καρότα.

 

Chicken fillet with “manouri” cheese ,orange glaze,summer couscous with glazed carrots.

 

Επιδόρπιο

Ταρτα με κρέμα passion fruit, ζελέ φράουλας και μάνγκο.

 

Tarte with passion fruit cream, strawberry gel and mangoogurt and mastiha ice-cream.

28,00/ Το άτομο 
28,00/ Per person 

 

Premium Σετ Μενού 3

Ποικιλία ψωμίων και βούτυρο

Ποικιλία από ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις , πολύσπορα, vienna, ολικής.  

 

Selection of breads with flavoured butter.

Πρώτο πιάτο

Χειροποίητες παπαρδέλες 

Χειροποίητες παπαρδέλες με τριλογία άγριων μανιταριών , κρέμα λευκής τρούφας και crispy prosciutto Parma’s.  

 

Homemade papardelle with mushroom trilogy, white truffle cream and crispy Parma ‘s prosciutto .

 

Σαλάτα ( ανά τέσσερα άτομα )

Σαλάτα με μαριναρισμένο black angus φιλέτο σε μαύρη μπύρα , πάνω σε ανάμεικτη δροσερή σαλάτα , cranberries , θρυμματισμένο Γαλλικό κατσικίσιο κορμό και dressing από σινάπι και θυμαρίσιο μέλι. 

 

Green salad with Black Angus fillet marinated in black beer,cranberries,French goat cheese with thyme honey and mustard dressing.

 

Δεύτερο πιάτο

Black angus ribeye

Black angus ribeye tagliata με λάδι καπνού, sauce Jack Daniels, πουρέ πατάτας αρωματισμένη με τρούφα και βουτυράτα baby καρότα.  

 

Black Angus ribeye tagliatta with smoked oil,Jack Daniels sauce,mash potato and glazed carrots.

 

Επιδόρπιο

Crème brulee αρωματισμένη βανίλια Μαδαγασκάρης και καμένη καραμέλα. 

 

Creme brulee flavoured with Magadascare vanilla and burned caramel.

45,00/ Το άτομο 
45,00/ Per person 

 

Premium Σετ Μενού 4

Ποικιλία ψωμίων και βούτυρο

Ποικιλία από ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις , πολύσπορα, vienna, ολικής.  

 

Selection of breads with flavoured butter.

Πρώτο πιάτο

Tuna tartar

Tuna tartar με κιτρινόπτερο τόνο ψημένο σε κίτρο, αβοκάντο, φρέσκα μυρωδικά, καπνιστό λάδι σχοινόπρασου σε gazpacho αγγουριού .  

 

Tuna tartare from yellowfin tuna ,marinated in citrus,avocado,fresh herbs,smoked chived oil,cucumber carpaccio .

 

Σαλάτα ( ανά τέσσερα άτομα )

Σαλάτα με γαρίδες  μαριναρισμένες σε άνηθο, chive & κόκκους από ροζ πιπέρι, πάνω σε ανάμεικτη δροσερή σαλάτα με μάνγκο , αγγουράκι, παρμεζάνα με yusu truffle dressing .

 

Salad with marinated shrimps, dill, pink pepper seeds, mango, baby cucumber, parmezan, truffle dressing.

 

Δεύτερο πιάτο

Φιλέτο λαβράκι σωτέ

Φιλέτο λαβράκι σωτέ με τσιγαριστά χόρτα , γλασσέ baby λαχανικά και πουρέ καρότου .

 

Seabass sauted with Greek greens “horta” glazed baby carrot pouree. 

Επιδόρπιο

Lemon tart με βελούδινη κρέμα λεμονιού, ψημένη Ιταλική μαρέγκα, πέρλες λεμονιού και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης.

 

Lemon tarte with lemon cream baked Italian marengue, lemon perls and Magadascare  vanilla ice cream.

45,00/ Το άτομο 
45,00/ Per person